Hotel Hofker - Ameland- meer informatie

Het prachtige Ameland

Vakantie. Lekker een paar dagen ertussenuit. Alleen, met partner, gezin of vrienden. Vanuit het Friese Holwerd vaart u in drie kwartier met de boot over de schitterende Waddenzee (wel vooraf uw auto boeken als u deze meeneemt) naar Ameland - de Waddendiamant. 

Een andere wereld…

Ameland is: vier prachtige dorpen, pittoresk en monumentaal, waar u de bijzondere eilander geschiedenis afleest uit de straten en de fraaie gevels. Ameland is ook: prachtige natuur, met zee, strand, duinen, bos, heide, polderland, een zeedijk en die hele bijzondere Waddenzee… en dat allemaal op loop- of fietsafstand!

Ameland is meer…

Ameland is ook: natuurgebieden met een zeer zeldzame flora en fauna. Ongeveer 90 kilometer fietspad slingert zich over de Waddendiamant. Ameland is ook: gezelligheid. U kunt er na een dag wandelen of fietsen volop genieten van het leven. Op één van de knusse terrassen, in één van de sfeervolle restaurants of in één van de gezellige cafés.

Veel meer!

Ameland is nog zoveel meer: paardrijden, een 9-holes golfbaan, bowling- en kegelbanen, wadwandelingen en diverse excursies, rondvluchten, parachutespringen, musea, zeevissen, strandactiviteiten…. U komt vakantie tekort als u het allemaal wilt ontdekken!

Kijk voor meer informatie over Ameland bij onze handige links.

Ameland: Actief, Gezond en Gastvrij